Kategorier
Stockholm

Who da killa?

”Most mysteries always askin´ da same question.
Who da killa?”

Den som vill kan läsa en intervju med Ola Billmont på InPublic.

Sitter och pular med doftorgeln, det vill säga ett gäng burkar vari jag hällt olika luktande saker som kaffe, té och kakao, för eleverna att lukta och gissa. I detta nu återstår tre lukter att finna och de ska inte vara för svåra. Har timjan och anis, men vilket barn kan den lukten. Banan vore en bra smak men konsistensen är inte optimal. Apelsin (-skal) är ett annat alternativ som passar bra. När jag gjorde detta senast, kanske för sex år sedan, sparade jag alla burkar med innehåll. Varav en med ketchup. Efter en tid hade ketchupen frätt hål i plåtburken.

Alkoholfri-Vi som lever är bara döda på semester.”

Jonas Gardell, med anledning av Bodil Malmstens bortgång

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016