Kategorier
Stockholm

Lajkat 10 000 bilder

”How can a man who’s warm understand one who’s freezing?” 
Alexander Solzhenitsyn
”You’ve liked 10k posts on Tumblr!” Det är väl bra gjort, att ha gillat 10 000 bilder av andra fotografer?
Läser på Fotosidan att någon är bekymrad över den låga aktiviteten i Gatufotopoolen. Kan ha att göra med den dåliga tonen som plötsligt gjorde sig gällande poolens kommentarsfält. I alla fall fick det mig att stilla dra mig ur och jag är övertygad om att fler gjorde detsamma. Nämnde ”någon” var själv rätt brysk i sitt kommenterande och man fick uppfattningen att han ville rensa det han ansåg vara dåligt gatufoto ur poolen. Resultatet ser han nu. Och hans vapendragare är på väg tillbaka till poolen.
Som sagt, det blir en innedag. Förutom fotbollsmatchen kvart i två har jag en hel del att göra. Bland annat en ”doftorgel” till vårt arbetsområde ”sinnena” där jag ansvarar för luktsinnet. Jag ska också mejla Jackie i Liverpool. Hon är en uppskattad Beatles-guide och jag ska kolla hur det funkar med bokning och hur mycket hon tar.
Hop-Louie
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016