Kategorier
New York Stockholm

Akademiska bekymmer

Mycket surr om Fotosidans ”akademi”. Dels den negativa upplysningen att medlemmen inte gått någon akademikurs, dels att den kallas just ”akademi” och utlovar akademipoäng. Ingen av kurserna lockade mig, varken grundkursen, landskaps- eller belysningskursen. Fotografiska kallar även de sin kursdel för akademi och har kurser som tilltalat mig mer, tills man kollar prislappen. Å andra sidan, det är vad man får betala.

pekar-uppåt

Hör just Italiens sköna nationalsång och minns pistolskytten som sjöng så starkt efter ett OS-guld, när det nu var. Italia, Italia! Nu gäller det EM-fotboll och match mot Belgien. Riktigt intressant!

http://satin-and-tat-collage.tumblr.com/post/145800533582/analogue-handcut-gluepaperscissors

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016