Kategorier
Stockholm

Är det en Berlinbok på gång?

A photographer is like a [fish], which produces a million eggs in order that one may reach maturity.” 
George Bernard Shaw
Satte ihop ett utkast till en Berlinbok i går. Mycket som inte får plats, alternativt att jag går tillbaka och killar mina darlings. Eller låter boken bli väldigt dyr. För närvarande är ingen gatukonst med, och det vill jag nog att det ska vara. Och jag vet ju inte vilka mästerverk jag får med mig från den kommande berlinresan. Plus att nån slags text ska finnas med, tycker jag. Brukar inte heller vara helt lätt att få till.

hand-(1-av-1)

Bara att ta sig an New York-boken. Men det var inte helt lätt att lay outa/designa boken. Blir kanske inte så snygg.

http://gianlucavisconti.tumblr.com/post/145052384036/kulturtava-milad-safabakhsh

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016