Kategorier
Stockholm

Polisen, var god dröj

Får se om det kommer någon feedback från Street Meet X-ledarna. Risken finns att de bara garvade och deletade mina inskickade bilder från workshopen. Å andra sidan, om alla deltagare skickade in max fem bilder var har de ju 75 foton att kommentera. Kan ju ta ett tag förstås.

NYC bokat och snart betalat, ska försöka gneta upp några extra tusenlappar till en workshop i New York. Fast det har jag sagt förut 🙂

Ringde polisen sedan eleverna hittat stöldgods uppe i skogen nära skolan. Fick göra tre försök, vid första skulle jag kopplas till växeln men efter trettio signaler bröts det, vid andra försöket kom jag till växeln som skulle koppla mig till kontaktcenter men även där bröts det efter en mängd signaler. Vid tredje försöket kom jag snabbt till en annan växeltelefonist som gjorde bedömningen att jag borde tala med ledningscentralen. Säkert femtio signaler senare svarade någon där och jag kunde till sist framlägga mitt ärende. Jisses!

bussen-slussen

I detta nu 1 600 följare på Tumblr. Vad jag nu ska med dem till? När de inte följer?

http://undr.tumblr.com/post/149731836512/sabine-weiss-rue-des-terres-au-curé-paris-1954

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016