Kategorier
Stockholm

Går ju sådär…

Det går ju sådär att boka flyg till New York. Det vill säga att som vanligt kan jag inte betala med mina kort på internet. Går in på Nordea och häver en spärr, trodde att SAS var ett säkert inköpsställe. Klart! Bokar sen samma hotell som senast till hemligt medlemspris och med avdrag för tre bonusnätter. Kom så ner i 10 200:- för en hotellvecka på Manhattan. Det tycker jag är ett bra pris.

Däremot lyckas jag inte lösa problemet med att ladda ner appar till mobilen för resan. Där krävs verifiering av kontokortet, vilket inte godkänns trots angivande av rätt uppgifter och att inget markeras som felaktigt.

we-are-Sthlm

Fasta telefonen ringer och jag gissar vad det gäller. Mycket riktigt, en automatröst berättar att mitt dricksvatten åter är tjänligt. Vilket det varit hela tiden, det ”otjänliga området” har avgränsats genom nya vattenprover och det gäller villaområdena öster om Orminge som har kommunalt vatten.

Nåt Ink Bash blev det inte, har för mycket att göra här hemma.

Bra bilder på Travellers.

http://heavyweatherphoto.tumblr.com/post/149609708237

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016