Kategorier
Stockholm

Frisyrsnack

Sådär, hittade till sist mitt gamla, slitna, tangentbord där bokstaven ”t” inte syns och ”n” är på väg att gå samma väg. Så jag ska nog försöka hitta en lösning på mitt trådlösa problem. Mellanslagstangenten är förbannat inaccurate på det gamla tangentbordet.

Mycket snack om min senaste frisyr i går. Fullt förklarligt, den ser inte riktigt klok ut. Men många ungar var härligt artiga: ”Har du klippt dig? Fint!” Artiga, inte ärliga 🙂 Läser i Metro att frisörernas yrkesnämnd vill att Sveriges frisörer ska licensieras. Efter mitt senaste äventyr i frisörsalongen är jag benägen att stödja förslaget.

pek-pa-fotografiska

Läser en del insändare om Slussen. Någon klagar på busskaos, jag kliver av min buss på Slussen varenda vardag och jag tycker det flyter på förvånansvärt bra. Någon annan skyller Slussens förfall på de kändisar som ville bevara kulturminnet, när det var politikernas ovilja att skjuta till medel för underhåll som fick Slussen att börja falla sönder.

 

http://photogrist.tumblr.com/post/150645655484/stunning-reflection-taken-in-lower-manhattan-by

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016