Kategorier
Stockholm

Tji slånbärsbrännvin?

Höst till sist. Och mitt ryggonda gick över. Däremot börjar datortekniska problem hopa sig. Inte bara det trådlösa tangentbordet utan nu kan jag inte skicka mejl heller. Mejlen ordnade upp sig och funkade kvällen efter.

Hade tänkt göra slånbärsbrännvin men när jag letade efter busken var den borta. Den försvann sannolikt i sån där buskrensning för att våldtäktsmän inte skulle kunna gömma sig bakom den. Nu får jag åbäka mig och leta upp min barndoms slånbär om det ska bli nåt. Och då vete faen.

ung-flicka-slussen-stockholm

Elevens val och fyra elever fick stå vid stafflier och måla med akryl. En av dem åstadkom en Mark Rothko utan att veta om det. Fantastiskt!

mark-rothko-by-nico

Stockholmsderby i går? Det vet jag ingenting om! Höstmörkret sänker sig brutalt över morgnarna till att börja med.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016