Kategorier
Stockholm

Oöppet på Norrlandsgatan

Kommentarer på bussen:

– Kolla hur det ser ut här, som en krigszon!

– Slussen-Aleppo!

Har bestämt träff med barndomspolarna på puben the International på Norrlandsgatan. När jag kommer dit står två av dem utanför och väntar. Stället är stängt. På hemsidan inga öppettider, på pubens Facebooksida står att det var öppet, vilket det bevisligen inte är. Tar före bio-ölen på Galway istället. Efter bio-mat och -öl på the Flying Dog. Undrar ett tag varför det är så glest besökt, när notan kommer in förstår vi varför. Tar man 119:-för en öl, det är typ 30:- för mycket, är det inte många som kommer åter. Jag kommer inte iaf tillbaka.

norrlandsgatan

Filmen om hur Beatles slog igenom, Eight Days a Week, är sevärd och den avslutas med en cirka halvtimmes lång film från den omtalade spelningen på Shea stadium där tjejerna i publiken skrek så högt att Ringo var tvungen att titta på hur rumporna på de tre övriga rörde sig framför honom för att veta var i låten de befann sig.

Skrev att jag skulle säga upp prenumerationen på DN om jag måste hämta den nere i porten. Ångrar mig efter att ha läst en hel del mycket intressanta artiklar i helgens utgåvor.

Hade kanske tänkt mig en fototur till stan, men bestämmer mig till sist för en söndag i soffan. Nobelpriset till Dylan gör mig sugen på att läsa lite och jag har ett par påbörjade böcker att fortsätta i. Men först DN.

http://chatsinistre.tumblr.com/post/151831850274/adreciclarte-wayne-miller-chicago-1947

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016