Kategorier
Stockholm

Shoot For the Few, Not the Many

Shoot For the Few, Not the Many

Eric Kim

Med tanke på antal likes, eller för den delen, statistiken för den här bloggen, är det precis vad jag gör. Inga IKEA-bilder! Well, kanske nån då och då.

Fick ett mejl:

Observera att vi nyligen några uppgradera vår databas. Under uppgraderingen fanns en ovanlig svarar kod från din e-postadress begärande för avaktivering. Kontrollera om du vill inaktivare eller hålla ditt e-postkonto aktivt.
För att kontrollera/bekräfta e du identitet…

E du, jag vill inte inaktivare! Shoot the few!

Det tysta skriet från förorten.

Tommy Steele fyller 80 bast i dag. Han var min favorit före Elvis när jag var en liten pys.

De sista veckorna har gått fort och jag har inte haft en tanke på att fixa julkort förrän i dag. Och nu blir det ju lite stressigt. Hoppas jag har tillräckligt med små fotopapper för att skriva ut egna. Återstår att köa för julfrimärken.

1982 följare på Tumblr, 2000 till jul?

http://dyssymulac-ja.tumblr.com/post/154550955800/furtho-alfredo-camisas-fotografia-moderna

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016