Kategorier
Stockholm

Kvinna bland balkar

Skrev ut mina julkort men hade ingen fungerande penna att signera dem med. Fick därför titta in i en papperhandel på vägen hem från jobbet i morgon. Sen signera, köa för julfrimärken och klistra på dem för att till sist posta dem. En julig handling!

Första dagen för post i postboxen. Spännande att se hur de större försändelserna hanteras, om brevbäraren har nyckel till boxen. Som ett dåligt omen kom inte DN i vanliga brevinkastet i dag.

Har en tung pelarborrmaskin att baxa hem från jobbet denna vecka. Får skjuts av en kollega i morgon efter jobbet. Annars släpar jag hem en ryggsäck med gammalt mest varje dag, som jag behöver kraftsamla för att kasta. Saker som jag tidigare använt i jobbet med eleverna men inte längre har tillfälle till.

Ständigt försvinner saker, nu är det iPad-laddare, två stycken, som saknas. En av dem hade jag i min hand så sent som i fredags. Å andra sidan drömde jag att min iPhone var borta, när jag vaknade låg den som vanligt på laddning. En får vara glad åt det lilla!

http://www.worldsp.co/post/154636917099/berlin-germany-europe-2016-by-sausagestand

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016