Kategorier
Stockholm

God Jul!

I morgon är det julafton. Jag har verkligen jobbat ända in i kaklet, baxat flyttkartonger och flyttstädat på skolan och vad värre är, släpat hem en massa junk som jag tidigare hade användning för i jobbet med eleverna. Har därför inte hunnit köpa nån julmat eller -öl. Kanske hinner jag det i kväll?

Annars är julen inget särskilt när man är ensamstående utan nära och kära att fira med.  Så har det varit länge nu och det bekymrar mig inte. Det jobbiga är att så många affärer är stängda. Ser att Omnipollos Hatt har öppet under helgen. Då kan jag åka in och fota och få en god öl.

Skickade 15 julkort, har fått åtta. Kommer det att jämna ut sig, eller hamna på plus/minus.

2 000 följare på Tumblr.

God Jul på er, alla ni som kollar den här bloggen!

http://strangebirdsphotography-artwork.tumblr.com/post/151839070386

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016

2 svar på ”God Jul!”

Stängt för kommentering.