Kategorier
Stockholm

Snö! Varför?!

Snö! Varför?! Får springa till bussen, upplever kanske nån slags väderkvickelse eftersom jag hann. Annars blir det sakta men säkert ljusare och ljusare om morgnar och kvällar. Sakta, sakta. Läget i världen går mot ett allt djupare mörker dock. Hoppas och tror att de goda krafterna klarar att mobilisera mot rasism och intolerans, även om det tar tid.

Lite piggare känner jag mig, kanske, av ljusets smygande återkomst. Orkar kanske med att bevista de evenemang jag anmält intresse av i veckan som kommer. Några ligger aningen avigt till, jag får se. Gillar idén att det jag ser och upplever av andra konstnärers verk på något sätt syns i det jag själv gör. Gillade därför mycket den kommentar jag fick på fejan som sa att det var mycket Saul Leiter i min bild.

Kollar Tokyo i maj 2017, det borde gälla även för maj 2018. Klart överkomligt, flyg med SAS á 6 300:-, 10 nätter på trestjärnigt hotell knappa 9 000:- plus fickpengar totalt c:a 20 lakan. Bör gå att skrapa ihop. But first we take Manhattan, then we take Berlin – fast i omvänd ordning.

http://last-picture-show.tumblr.com/post/156039612462/ray-k-metzker-philadelphia-1963

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017