Kategorier
Stockholm

Tankar på bussen

Sover bra varannan natt, ungefär, då jag drömmer trevliga drömmar om allt möjligt. Efter en dålig natt försöker jag vila under bussresan på jobbet och tänka på annat, som vad jag skulle ta mig till om det hände något som gjorde Skurubron ofarbar. Då skulle jag vara tvungen att ta båten Hasseludden-Strömkajen, om det nu går någon. Försökte kolla via mobilen men kunde inte få fram nåt vettigt.

Ser att Eric Kim har en work shop i Tokyo i september, fem dagar – för SEK 17 000:-. Kanske lite i dyraste laget?!

Såg nåt otäckt och spännande på Slussens t-baneplattform, en synskadad med käpp som ville hinna med tunnelbanan och hade tre meter kvar när ”se upp för dörrarna, dörrarna stängs” ljöd i högtalarna. Hon hann precis.

Slutar tidigt, kl 16. Om det går, flera kollegor har varit sjuka. Har kanske nåt evenemang senare på kvällen, blir väl påmind antar jag.

http://der-gorgonaut.tumblr.com/post/156207899554/stairs-web-facebook-flickr

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017