Kategorier
Berlin

Inga bananer?! – Berlin dag 4

Var är bananerna?! Brukar ta med mig en banan från frukosten upp på rummet, som jag sen käkar innan jag knallar ut. I dag finns det inga, väntar lite extra men ger upp och plockar med mig ett äpple istället. Äpplet får jag med mig hem igen.

Gråväder i Berlin och polisen har gjort en gryningsräd mot misstänkta jihadister runt om i Berlin.

Har antecknat ett gäng berlinidéer men de verkar ha stannat på stordatorn hemma. Man får improvisera helt enkelt. En Kristall på Café Godot i dag istället, via Brewdog? Och sen vidare bortåt i Prenzlauer berg?

Till Brewdog är jag tjugo minuter tidig så jag fortsätter och klämmer Bildband Berlin, en fin fotobokhandel som passar på att ställa ut Martin Bogrens ”Italia”. Sen till Café Godot där Jan ansluter. Vi går tillbaka till Bildband Berlin och jag köper Ed van der Elskens bok ”Love on the left bank”.

Tar spårvagnen ner till Brewdog och tog varsina två öl innan vi skildes. Inte mycket fotat i dag. Middag på hotellet, som i går. Hoppades att förkylningen hade blivit kvar i nåt rivningshus men den är tillbaka och tarvar en treo när jag är tillbaka på rummet. Där har room servicen lämnat fönstret öppet. Kanske stinker mina använda kallingar för mycket, själv är jag ju snuvig och märker inget. Men jag gillar att det är lite svalare i sovrummet, och ljudet från järnvägen utanför fönstret tror jag inte stör. Lägger så småningom märke till att rummets AC är avstängd, den susade rätt högt när den var på.

https://eduardoseco.tumblr.com/post/157813497824/eduardoseco-existencia-eduardo-seco

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017