Ikigai

Ikigai
(noun) a reason for being; the thing that gets you up in the morning.
Läser Robbie Robertson´s Testimony, älskar all namedropping. Mike Bloomfield, Al Kooper, Harvey Brooks och Bob Dylan, musik jag lyssna de på när det begav sig.  Tidigare läste jag om  Sonny Boy Williamson II´s låt ”Fattening frogs for snakes”, vilket i sin tur var namnet på ett bluesband som spelade i Dublin under Guinness Blues Festival, när jag var där. Bara en sån sak, att det fanns två artister med samma namn: Sonny Boy Williamson I respektive II.
Harvey Brooks, låten Harvey´s tune är en stor favorit.

Persbrandt dissar Filips analspricka

Aftonbladets webbsida når nya höjder.
Strax ut i värmen och bort till Rågsved och graffitin i Snösätra. Mest kul att se, det är inte förutbestämt att det blir bra bilder, sannolikt blir det mer dokumentation av konstverken. Sen hem till fotboll, Djurgår´n – AFC och FA-cupfinalen Arsenal-Chelsea.
Söndag är en ny dag, med bland annat bluesfestival i Gamla stan, men det kostar pengar.
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017