Street art Saturday

Vid Slussens t-baneperrong blir jag hejdad av Eevy, som jag träffade på Streetmeet-workshopen förra sommaren. Hon skulle också till Snösätra. Väl i Rågsved väntade två snubbar till och en tredje kom strax med nästa tåg. Så vi var ett gäng som gjorde Snösätra i värmen. Träffade även Sven samt en förälder som var där som artist.

Det är ingen jävla finsmakarkväll i dag, vi ska bara kröka!

Man snappar lite fina citat här och där.

Det är trevligare att gå lite lättkläddare än att lukta svett!
Men nu gör du ju både och!

Hinner med några vändor, går till och med på baksidan där vem som helst får måla. Flera fäder med barn målar här och det är även markant fler tjejer på plats med sprejburkar i näven. Mycket bra! Det fanns till och med en barnvägg där knattar iklädda sopsäckar fick prova på.

Hinner inte mer än läsa om de där telefonsamtalen från Somalia förrän jag har ett på missade samtal. Bara att blockera och radera.

http://flashofgod.tumblr.com/post/161120273211

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017