Kategorier
Stockholm

Call attention

Call attention to who you are by your work, your imagination or your creativity. Not by a loud voice, what you wear or own.
JONATHAN CARROLL
Läser kvällstidningen på nätet: ”I dag – på Black Friday – berättade så regeringen att man skärper lagarna igen. Man föreslår ett räntetak för sms-lånebolagen, vilket innebär att den som lånar 1 000 kronor inte behöva betala mer än totalt 2 000 kronor.” 100% ränta är alltså OK? Stäng ner ockrarna!
 ”Endast avstigning”, säger en förinspelad röst i busshögtalaren när bussen stannar vid Trafikplats Nacka. Går det att göra nåt annat när man redan sitter på bussen?
Tänker mig att åka in till stan med lite marginal före insläpp till John Holm-giget och kvällsplåta lite. Behöver lite övning i att se motiv i mörker.
Stor-Macen börjar lira badboll med mig och det får bli en omstart och lite rensning av diverse skräp. Den är bara tre år gammal så den får allt hålla ett tag till.
Passar på att uppdatera firmware till kamerahus och objektiv. Lite bökigt då det inte fungerar med en gång. Bara att vara envis och inte ge sig även om det tar sin tid.
http://52kilos.tumblr.com/post/167897346269/zzzze-william-klein-model-in-mirror-broadway

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

4 svar på ”Call attention”

Stängt för kommentering.