Kategorier
Stockholm

Black Friday, blue people

Undkommer Black Friday utan ekonomisk eller annan baksmälla. Street art-printarna på Wallery jag kan tänka mig ligger på 4 900:-. Lite i dyraste laget. Men, det kanske blir en julklapp till mig själv ändå. Om de finns kvar.

I dag blir det en inne-vila-fotendag. Det funkade ju förra helgen. På med spotify! Och en massa kaffe, minst de fyra rekommenderade kopparna, jag dricker ju espressostorlek. Disk – check, blomvattning – check, veckobrev – check.

Back Friday, blue people.

Kan relaxa med tv-fotboll och jag har två korsord att lösa, så det ska nog gå att få denna lördag att gå.

Funderar lite på morgondagens John Holm-spelning. Läser att det är ståplats som gäller, de lär ju ha garderob för ytterkläderna. Vad gör jag av kameran? Lämnar den hemma?

https://streetpages.tumblr.com/post/167797954288/streetartglobal-shadow-puppets-by-rogueoner

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017

2 svar på ”Black Friday, blue people”

Skön fotvila. Älskar också espresso! Helst i en extra small italiensk butik som man får backa ut från. Snygg blå bild, satsa på vernissage ändå. Fixa pengar.

Stängt för kommentering.