Ur led är tiden

Hemma står köksklockan på elva över tio när jag går hemifrån. Vet inte om den klockan går överhuvudtaget, men den tickar envist på, årefter år. Klockorna på söder-Ålles tak står i sin tur på tolv i tolv denna vinterdag i januari, och det är tre plusgrader. Ur led är tiden såväl som klimatet. Själv har jag en halvtimmes marginal till klockan nio, då dagens arbetspass börjar.

Ingen hund fanns att hämta ut denna fredag. Okej, det är ingen panik. Än! Men nästa vecka måste jag få ut den, senast till partyt på lördag kväll.

Helg igen. Är inte helt nöjd med hur det ser ut ute, det är för mycket is. Det kan dock ändå bli en fotosväng om jag vaknar på rätt sida på söndag. I morgon ska jag nog köpa en ny bunt fotopapper och printa de sista av de möjliga utställningsbilderna. Funderar på om jag ska skriva ut dem i 10X15 cm-format för granskning av mr Cuthbert, eller om nämnde gentleman vill se dem i stor storlek.

Ser att jag bara hittade hälften av mina klämmor/clips, får spana efter resten när det ljusnar igen. Om det ljusnar.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

2 svar på ”Ur led är tiden”

  1. Det dyker upp stråk av melankoli, emellanåt. Fast överlag positiv. Känns fint. Var finns den konstiga Rodins Tänkaren med rak arm?

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.