Jakten på ufot

Det snöar när jag går till morgonbusshållplatsen och det ligger ett tunt vitt snöpuder på svartisen. Låter ju lite vackert men är livsfarligt.

En påminnelse poppar up på skärmen: Berlin London. SAS brukar ju annonsera ut typ en miljon billiga resor såhär efter nyår. Har inte sett det ännu och påminnelsen gällde innan jag bestämde mig för att ställa ut.

På tunnelbanan, vid Skärmarbrink upptäcker två killar att de åkt för långt .
– Oj, förra VAR Gullmarsplan. – Ska vi åka tillbaka? – Vi börjar få bråttom! – När börjar det? – Om tio minuter. Vi hinner! – Vänta, vilken hall var det ens?

Är på gott humör efter en trevlig dag med ungarna och hoppar av tunnelbanan hem vid Gullmarsplan för att fota ett ufo. Plåtar några månar på vägen och efter den sista blir jag tilltalad av en man i grön Bajen Söder-luva och som luktar stark saft. – Vill du ta en bra bild så kan du ta en bild på mig med trafiken i bakgrunden. Så det gör jag. Kommer inte riktigt åt ufot men det blir skapligt okej ändå.

Det blev ingen hundhämtning i går, hoppas på ett sms från ramverksta´n i dag.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

4 svar på ”Jakten på ufot”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.