Kategorier
Stockholm

A remark you made

Är det vårvärme ute i dag? Testar med vårjackan med en varm tröja under för säkerhets skull. Dagens utflykt går till kända marker. Får först för mig att åka till Råstasjön i Solna. (Varifrån får man en sån befängd idé?) Men, jag testar istället vårklädseln vid mer närbelägna Sarvträsk. Därifrån är det närmare till värmen om det skulle visa sig att jag valt fel jacka.

När jag är ute och går har jag ofta musik i huvudet, behöver inget spotify, inga hörlurar, utan den finns där ändå. ”She wears an Egyptian ring that sparkles before she speaks…” var det som rullade i knoppen när jag knallade från Slussen till Östermalm i går. Låten nedan är en helt annan, men vacker.

Vill komma igång och läsa lite mer. Senaste boken jag läste var ”1793” och det var ett tag sen. Sliter av plasten på en bok med Hemingwaynoveller och gör ett försök. Går så där. Han skriver gärna om tjurfäktare och de historierna har jag läst.

Har länge tänkt se ”Himmel över Berlin”, och flera bekanta har rekommenderat den. Micke Berg är av en annan åsikt: ”Igår kollade vi in Himmel över Berlin. Vilken tröttsam film, skitdålig på ren svenska. Har någon av de som höjer denna film till skyarna ens lyssnat på det imbecilla snacket i filmen? Om man skulle behöva sitta bredvid två tröttsamma typer alla huvudrollsfigurerna i filmen på säg ett fik, hade man ju bett dom vara tysta efter typ en minut.”

https://lightthroughrain.tumblr.com/post/183004534989/diary-changyichen-路上-散步-水曜日
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

4 svar på ”A remark you made”

Stängt för kommentering.