Kategorier
Stockholm

Hair cut lördag

Lilla Stella sitter som en liten ängel när hon får frisyren fixad, jämngamle Filip kinkar med allt. Sitter med bar överkropp, vill inte ha någon kappa utan det avklippta håret hamnar på axlar och kropp. Vill inte böja huvudet framåt. ”Jag kan inte!”” Arrrgh!” Får sen såklart hår innanför byxorna. Försöker hålla mig i skinnet när jag själv låter lockarna falla.

För patellans skull vill jag undvika trapporna vid Slussen och går via Skeppsbron till Östermalm.
Vernissage på Åmells, Tuija Lindström respektive Julia Peirone. Inte mycket folk denna tidiga galleritimme men mitt bland allt naket återfinner jag Tommi och får sen sällskap över en öl på sturehof. Vi surrar om Berlin och London och kanske vaknade reseviruset till liv igen.

Ute på Birger Jarlsgatan blir det strax högljutt och ett par polisbilar kommer sakta rullande, jag gissar att det är demonstrationen mot rasistiska väktare som kommer marscherande bakom men det står ”Frige Öcalan” på banderollerna.

Tar av på Lästmakargatan/Oxtorgsgatan mot Sveavägen och Hötorget. Köper röda små ploppar på Svanströms. Sen blir det tuben till Slussen. Lite småkallt har det hunnit bli, skönt att komma hem.

2 svar på ”Hair cut lördag”

Stängt för kommentering.