Kategorier
Stockholm

Bonniers premiär

Tajmar morgonbussen illa igen och får stå och vänta tio minuter i kylan. Börjar vänja mig. Kan ju alltid kolla klockan innan jag går hemifrån.

Åker mot Bonniers konsthall efter jobbet. Tar uppgång Torsgatan och kommer direkt på Stringfellows pub och hinner ta en IPA. Annars är den här uppgången den som ligger längst ifrån, St Eriksplan hade varit närmre. Men bra tajmning på ölen. Medveten om mina sentida svårigheter att orientera mig törs jag inte chansa utan går ner via tunnelbaneplattformen och upp på St Eriksplan.

Vi är rätt många, flera hundra hör jag, som OSA:t till vernissagen, Torbjørn Rødlands The Fifth Honeymoon.
Träffar Cecilia, mor till två av mina elever, den äldste nu 20 år. Får fin feedback på min tid som pedagog för hennes barn- Kul att höra! Passar på att bjuda in henne till min vernissage.

Invigningstal följer, två stipendiater ska uppmärksammas förutom Rødland. Tar rundan genom utställningarna, gör mina konstiga bilder. Debutbesöket på Bonniers konsthall avklarad.

Åsså ere redan onsdag, nästan.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019