En massa onödig snö

Efter helgens intryck är frågan, kommer jag fortsättningsvis fotografera som Gerry Johansson eller uttrycka mig mer likt Jesper Waldersten? Det är nog ändå Jesper W som ligger mig närmast.

I kväll siktar jag på Wallery och Vernissage – Maasters, tre street art-konstnärer från Belgien och Nederländerna.

Riksdagsledamoten Emma Carlsson Löfdahl, 48, lämnar Liberalerna – och blir politisk vilde. Genom att sitta kvar i riksdagen mandatperioden ut kan hon få omkring 9,9 miljoner kronor av skattebetalarna – inklusive riksdagsarvode och inkomstgaranti.

Alltså, den här girigheten…

Börjar lida av svår GAS (gear acquisition syndrome), vill ha dels ett vidvinkelobjektiv för foto i tajta miljöer typ buss, U-bahn, S-bahn, dels ett 50-200 tele för motiv på längre avstånd. Á 18 000:-! Får sälja allt på min utställning, och lite till.

Och, som om inte det var nog, en massa onödig snö!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019