Kategorier
Stockholm

Gangsters där jag bor

Läser i lokalblaskan att mitt Orminge numera är tillhåll för allehanda gangsters. Här förekommer hot, rån, knivhuggningar och misshandel.

Ur Aftonbladet:

Dresdens stadsfullmäktige har utropat ”nazistnödläge” för att möta problemen med högerextremism i staden, enligt tyska medier. Policydokumentet slår fast att antidemokratiska, antipluralistiska, människofientliga och högerextrema åsikter och dåd, däribland våld, blir allt vanligare, och att antidemokratiska uppfattningar har spridit sig till medelklassen, rapporterar Mitteldeutscher Rundfunk.

Ur led är tiden, och vår värld.

Garry Winogrand-svaret på varför han fotograferade: För jag vill se hur det ser ut när jag fotograferat det! är än mer relevant för den här bilden. Det var väldigt svårt att se tydligt i sökaren och autofokusen hittade inte ansiktet (gör ni?). Fick försöka fokusera manuellt och gissa avståndet, det gick hyfsat om ej perfekt. Intressant att se hur det blev efter jag fotograferat det, efter jag redigerade.

Om nån skulle undra, jag firade guldet med en flaska bubbel jag hade i kylen. Innan det hade jag gått genom alla berlinbilderna på stordatorn. De bilder jag redan redigerat och publicerat lät jag vara, med något undantag. Bubblet var jag färdig med först en bra bit efter midnatt.

4 svar på ”Gangsters där jag bor”

Det är bra att ha lite annat att göra än att tänka på gangsters; fota och foton är bra att ägna sig åt. De finns ända in där du bor, du fick väl lapp från styrelsen. Inte så roligt!

Stängt för kommentering.