Kategorier
Berlin Stockholm

Printito, ergo sum.

Drar på mig kattpälsen för att svassa runt bland hermelinerna på Bukowskis visning av contemporary art. Trotsar med andra ord regnet, eller om det blir snö, det finns ju paraplyer!

Printade mitt bidrag till CFF-utställningen senare i vinter och ska strax printa bilderna till nästa Gerillahängning om några veckor. Printito, ergo sum.

Vet inte hur det såg ut när pressenningen hängde på staketet men i det här skicket kan man se ett slocknat ansikte i den..

Lite snö skulle ju vara slaskigt, eländigt och fint för fotograferandet.

Viktig artikel i Aftonbladet i dag:

Stökiga pojkar behöver lära sig nationalsången

Tycker bilderna ovan hänger ihop på något vis.

3 svar på ”Printito, ergo sum.”

Det är bara regn idag och flera dagar framöver. Vad har du för NYA teman på gång. Jag läser aldrig kvällspressen, blir bara irriterad. God söndag!

Min väderapp visar snö från kl 13.
Nja, inga nya teman som jag aktivt jobbar på. Men jag kom en bit på en Ripped and torn-fortsättning, även abondoned-projektet fick några fina nytillskott. Kanske en stadigare publikation av det förra? Kvällspress eller morgonpress, att kommunerna tvingas spara är ju ett faktum och konsekvenserna av det upplever jag dagligen. Att ett rikt land låter barn ta skiten för nyliberal ideologi. DET gör mig irriterad.

Ja, så mycket är tok i samhället. Alltför mycket är skit! Kul att höra att du är på hugget fortfarande!

Stängt för kommentering.