Kategorier
Berlin Stockholm

Untyped…

Beställde färgpatron genom InkClub och skulle få en epostfaktura. Den såg jag inte skymten av så jag gick in och kollade. Som jag trodde, jag hade lyckats skriva min epostadress fel. ”Typed mistake” med andra ord. Betalar och är nöjd med att jag kom ihåg att titta efter fakturan.

Temat för min nästa gerillahängning är berlinhundar, för övrigt. Ett par ormingehundar korsar min väg, först en vacker siberian husky, sen en ouppfostrad setter som sätter igång att hoppa mot husse.

Snöblandat regn kl 12. Kameran påstår att det inte sitter ett minneskort i. Fel, fel, fel! Tar ut och sätter in det igen och då är det ok. 

”Tagga ner! Du är ju sjuk i huvudet!” En lösspringande taxvalp får ovett av matte efter att ha skällt ut en tjugo gånger större hund som turligt för kaxig lilltax var kopplad. Vanvett förtjänar ovett.

Jäklar vad bra! Bukowskis contemporary! Lite som första besöket på Whitney’s i New York när de just hade öppnat i nya lokaler. Plus designmöbler. Mycket att hämta inspiration ifrån och mycket som redan inspirerat, inser jag.

Plåtar en busshund som avslutning.

Tidig semifinal i Premier league, Liverpool mot Manchester City. Har förlagt mina glasögon så jag behåller linserna på.

6 svar på ”Untyped…”

Stängt för kommentering.