Kategorier
Berlin Stockholm

Två tapethängen

Efter att ha vilat någon timme efter mina utflykter i går blev det en printarkväll. Printade de jag har eventuella kunder till, så de finns att snabbt ta med och leverera. Om det blir så eller ej får ju framtiden utvisa.

Passar på att ändra min prenumeration av min dagstidning till en digital, allt för miljön – och för att slippa ha en massa tidningar på köksbordet.

Söndag och bara två punkter kvar på min lista, att skära till en A2-print så den passar i en kvadratisk ram samt städning.

Mina bilder går bra, för att vara mina, på Tumblr. Några segar sig upp till över hundra tittar. Man få vara glad för det lilla.

”Nu debatterar borgerliga skolpolitiker skolans kris och hur man ska locka fler att söka till läraryrket och locka tillbaka 40 000 lärare som valt att sluta jobba som lärare.”(…)”De borgerliga politikerna ”glömmer” en viktig sak, att det stora problemet i svensk skola är att de borgerliga partierna förvandlat skolan till en marknadsplats”(…)”Innan marknaden släpptes in med NPM, fri etableringsrätt, elever och föräldrar som ”kunder”, vinstuttag, individuell lönesättning, förste, siste och ”sämstelärare” hade skolan 90 procent behöriga lärare”(…)” Enda sättet att få fler att vilja bli lärare är att göra svenska skolan till den likvärdiga och högkvalitativa skola den var innan de borgerliga partiernas friskolereform genomfördes. Men för de borgerliga politikerna är detta omöjligt att erkänna. Då skulle de tvingas erkänna att deras idé om den fria marknadens överlägsenhet inte går att förena med en kunskapsskola.”

Magnus Ekblom och Göran Drougge – skoldebattörer, gymnasielärare och medlemmar i föreningen Elevintresse före vinstintresse
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

2 svar på ”Två tapethängen”

Stängt för kommentering.