Kategorier
Stockholm

Morgonbusshållplatsen

Dags att göra en vända i ekorrhjulet igen. Känner att jag nog skulle tagit ledigt ändå under jullovet. Särskilt som jag till sist kom igång med lite kreativt pyssel i går.

Behöver också författa en kort text till min göteborgsutställning. Är inte särskilt bra på det.

Ett utkast till utställningstext, synpunkter mottages tacksamt:

Aspects on Berlin

Synonymer till aspekt

synpunktsynvinkelinfallsvinkelanblickperspektivsida av en saksidahänseendeavseendesätt att se

Den här utställningen gör inga anspråk att täcka in varje synpunkt, varje infallsvinkel av Berlin. Det låter sig helt enkelt inte göras. Däremot representerar den mitt sätt att se på Tysklands huvudstad, mina personliga nedslag i bildform. Utställningen visar människor, spår av människor och människors verksamhet, som jag uppfattar det.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019