Kategorier
Stockholm

Magasinerat

Annandagen blev även den som vilken annan dag som helst. Slö! Förmodligen behövde jag vila mer än nåt annat. Är om inte annat rätt bra förkyld och det tar på krafterna. Kom ändå igång med skapandet av magasin/katalog till Göteborg. Välja gatufoton är värst.

Lite junior-VM-hockey, Leicester – Liverpool i Premier league på kvällen. Resten av helglistan hänvisas till mañana.

”Att gå till jobbet efter en våt kväll kan vara segt. Ett brittiskt företag har uppfunnit sin egen lösning – och lockar med extra ledighet för bakfylla. Vansinnigt, menar beroendeexperter.

– Den största fördelen med “Hangover days” är att det skapar en ärlig arbetskultur, där man slipper sjukanmäla sig och ljuga för sin chef. Vårt företag lever under premissen “ärlighet varar längst” och vi tror att det i längden leder till långvariga och lojala arbetsrelationer, säger Ellie till Dagens ETC.”

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019