Kategorier
Stockholm

Cool air

En AC önskade jag mig när det var som svettigast i sovrummet. Men en sån funkar ju inte i en lägenhet då den förutsätter att varmluft inte kommer in i rummet och kräver en slang ut genom ett specialhål. En luftkylare däremot, är nåt att fundera över om det blir helvettihetti igen.

Svalt och skönt i dag med 19° som topptemperatur. Har inte riktigt bestämt vad denna dag ska innehålla. Kanske besöker jag Gunnar Olsson med kikaren, kanske stannar jag hemma och röjer. Ska ta mig en tupplur på saken.

Grovsopkväll, en säck kläder och en halvmeter böcker ryker. Det är uppslagsböcker jag aldrig tittar i, eller tittat i.

Har ett gäng kvadratiska tavlor att hitta väggplats för, så de slipper ta plats i bokhyllan.

Man har att göra!

https://happyzenwonderlandcollection.tumblr.com/post/622418949956583424/loveslonelychildren/embed
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020