Kategorier
Stockholm

Riv och slit

Skulle vilja lägga undan stålar men var ska man ha dem så de inte tappar i värde? En av mina fonder har backat över 5000:-.

För mig brukar semestern innebär konsumtion, att jag kommer på något jag absolut måste ha och så köper jag det. Just nu kommer jag bara på att jag nog ska skaffa en dokumentförstörare till alla mina jobbrelaterade papper. När jag kollar lite på nätet ser jag att de billigaste kostar några futtiga hundralappar och att de dyraste över tretti tusen. Tittar på recensionerna och finner att de billiga verkar ha plasthjul som river pappret och att dessa inte alltid håller. Så jag får räkna på att lägga upp ett antal tusen. Eller skita i det och bara riva och slita pappren själv. Så konfidentiellt är det inte, det jag har, trots GDPR hit och dit. Så blir det nog. Men en luftkylare, då?

Ser att SAS har ringt mig, i torsdags. När jag ringer tillbaka på numret kommer jag till en telefonsvarare som erbjuder resevoucher för den inställda New York-resan. Lite senare för jag veta vad jag visste, att återbetalningen tar tid och sker i den ordning kraven kom in. Ja, jag har ingen brådska.

Aftonbladet 30/6 2020:

En grupp amerikanska forskare har undersökt hur mycket mikroplatser som kommer med regnet och luften till elva skyddade naturområden i USA, däribland Grand Canyon.
Resultatet var nedslående. Totalt handlar det om 1 000 ton plast om året, en mängd som motsvarar 120 miljoner vattenflaskor.
Det framgår av en artikel i den vetenskapliga tidskriften Science.
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020