Kategorier
Stockholm

Fönster mot solen

Kollade en del fotboll i går, AIK fick stryk på övertid i Göteborg och redan klara seriesegrarna Liverpool åkte på dyngtorsk mot Manchester City.

I dag ska jag lägga ner lite tid på att etikettera den senaste månadens bilder. Kanske kolla vad som ligger i New York-mappen, kanske fundera på vilka bilder som kan tänkas ingå i en, högst eventuell, gatufotoutställing i Göteborg. Och det finns alltid nya böcker och magazine att göra.

Beställer nog batteri och laddare till Mjun, vet inte om jag kommer att använda den särskilt mycket men jag kan ju iallafall avsluta filmen som sitter i.

När jag tittar upp mot väggen i sovrummet från där jag ligger i minsäng, ser jag morgonsolen reflekteras i ett inramat och inglasat foto som hänger där. Var tvungen att gå och hämta kameran och görarn bild.

Ska nog kika på kaffekvarnar. Den jag har är av absolut enklaste slag ochkaffet blir väl grovmalen. Nu när jag tagit ett abonnemang på finkaffe är det kanske synd att inte få ut maxsmak av det.

Och det återstår en hel del på semesterlistan.

https://happyzenwonderlandcollection.tumblr.com/post/622603075745628160/mysleepykisser-with-feelings-hid-by-hiroshi/embed

2 svar på ”Fönster mot solen”

Stängt för kommentering.