Kategorier
Stockholm

Kaffe

Ovillig att dra på mig onödiga utgifter, mejlar jag min kaffeleverantör frågan om jag behöver uppgradera min befintliga kaffeutrustning för maximal smakupplevelse. Snabbt svar från Filippa: ”Fantastiskt att du har en kvarn, det förhöjer alltid smaken att mala precis före bryggning så jag tycker redan att du har gjort det mesta för att få ut mesta möjliga av smaken.” Hon har sen förslag om jag vill testa andra bryggmetoder än min mokabryggare, men det känns lite onödig att kosta på sig.

AC:n skippar jag och luftkylare var inte heller en perfekt lösning då det lätt blir fuktigt i rummet. Dessbättre verkar det inte finnas någon tropisk värme i sikte för återstoden av sommaren.

Beställer batteri och laddare till µ, nåt ska man ju lägga pengarna på. 4-7 dagars leverans, men då är det gratis frakt.

Läser att Birka Cruises lägger ner. ”Coronapandemin är orsaken”, säger Eckerökoncernens vd Björn Blomqvist. Undrar vad som blir av deras kåk på Stadsgården? Och de 300 anställda? Eller var det på den platsen nya Nobelmuseet skulle uppföras?

Som om inte det var nog: ”Stockholm ska testa diagonala övergångsställen.”

Och dessa telemarketingsamtal som bara byter nummer när man blockar dem.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Kaffe”

Då behöver man inte kolla nyheterna, bara läsa din blogg och tänka sig gott nymalet kaffe.

Stängt för kommentering.