Kategorier
Stockholm

R bikers

Den kreativa ådran rann inte till i dag heller. Det får ta sin tid. Bilder blir bäst när de skapas av lust.

Konsekvenser av ett förlorat derby:” AIK Fotboll har idag beslutat att Rikard Norling omgående lämnar sin roll som chefstränare för klubbens herrlag.”

Inte konstigt, AIK har försökt spela en helt ny fotboll där ett stort ansvar krävs av ett lag med flera juniorer. Klubben har inte material för den fotboll de vill spela, med andra ord. Nu undrar man vem som kommer istället och vad Rikard Norling ska göra härnäst. Som han själv sa på presskonferensen i dag, så är det fler klubbar i Sverige som mer eller mindre är uteslutna att gå till för honom som AIK:are.

Fortsätter att skrota på hemmaplan således och ur coronasmittsynpunkt är det ju bara bra. Undrar när jag får nytt kaffe? Går ner till postfacket och kollar, tomt. Mejlar frågan till kafferosteriet. Får svar inom tio minuter: ”Nästa Kaffebrev skickar vi från rosteriet nu om ett par minuter och du har det förhoppningsvis i brevlådan imorgon”.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020