Kategorier
Stockholm

Sechs

Rätt tråkigt tvillingderby, inget bra spel, vilket kanske beror mest på Friends Arenas usla gräsmatta. Djurgården tar ledningen i 75:e och sen vågar jag inte titta, bara lyssna. 1-0 håller och första derbyvinsten mot Gnaget i allsvenskan på evigheter är ett faktum. Suveränt slut på veckan!

Nån som är bra på franska och som kan bekräfta att översättningen som följer är korrekt?

Des fois, j’me fout à l’envers pour supporter l’monde..Ibland knullar jag upp och ner för att stödja världen..

Ovanstående står att finna i en bildtext på Facebook och känns väl som att google translate tar ut svängarna lite. Fejan som är så kinkig med bröstvårtor kan väl se till att språkbruket är vårdat? Språk är intressant!

Siffran sex förekommer lite överallt på väggar och annat i Berlin. Vet inte vad den står för.

Vaknar med lätt huvudvärk av någon anledning. Tar en treo, käkar frukost och tar sista koppen kaffe på mina malda bönor från vad det nu var för land. Ny påse bör komma när som helst, företaget kör ut dem själva från sitt rosteri i Tyresö.

Väntar till framåt lunch med att bestämma mig för eventuell utflykt.

https://historycultureeducation.tumblr.com/post/624777672943386624/titanic-prepares-to-leave-port-southampton-10/embed
Älskar bilder av gamla fartyg, tågstationer med mera.
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020