Kategorier
Berlin Stockholm

TOY

Ägnar förmiddagen åt att läsa om nyss bortgångne Peter Green (Fleetwood Mac) och önskar att jag sett dem live när de/han var som bäst. De var i Stockholm några gånger. Snubben mådde inget bra och efter att ha testat LSD var det mer eller mindre kört, även om han gjorde några skapliga comebacker och låtar även senare. Hamnar sen i en artikel om Jeff Buckley, magisk artist även det. Den rackaren gick och drunknade. Vilken förlust!

Otäcka saker händer i Berlin. En bil har kört in i en grupp av människor och skadat sju personer nära tunnelbanestationen Bahnhof Zoo klockan 7.20 på söndagsmorgonen. Undrar varför, plötslig sjukdom, terror eller ratt-/drogfylleri?

Inte länge sen jag själv var just där, för övrigt.

Bok fyra i min läschallenge är Ester Blenda Nordströms Motorcykel genom Sverige. Hoppas den är lättläst så jag hinner med ett gäng böcker till. En i veckan är ett minimummål.

https://ochyming.tumblr.com/post/624692768094257152/changan-moon-how-to-make-a-紫砂壶-zishahu-chinese/embed
Tänkte att det här kunde vara kul att göra på semestern, men så kom jag på att jag inte dricker té särskilt ofta.
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020