Kategorier
Stockholm

Utflykt, till sist

Lyckas övertyga mig själv om att en fotoutflykt till stan är en bra idé och hoppar som vanligt på bussen vid Sarvträskhållplatsen. Är lite ängslig att någon exklusiv fågelart ska exponera sig när jag går förbi utan tele.

Hoppar av vid Henriksdal för att komma upp i några steg, går sen Folkungagatan upp och Katarinavägen ner till Slussen. Gör ett gäng bilder på folk på Slussen, där det finns nya fönster att glo på bygget genom, och på folk.

Går förbi Fotografiskas bokhandel och kollar om det har Siegfried Hansen, Självklart har de inte det. Tänker att jag ska sätta mig och ta en öl men kommer på bättre tankar och lufsar mot Londonviaduktens busshållplats. Halvvägs möter jag fotograf Pettersson som just varit i Portugal och fotat vårmode för Zara. Snackar lite corona innan vi fortsätter år varsitt håll.

Går förbi Fotografiskas bokhandel och kollar om det har Siegfried Hansen, Självklart har de inte det. Tänker att jag ska sätta mig och ta en öl men kommer på bättre tankar och lufsar mot Londonviaduktens busshållplats. Halvvägs möter jag fotograf Pettersson som just varit i Portugal och fotat vårmode för Zara. Snackar lite corona innan vi fortsätter år varsitt håll.

Övertalar mig till att ta omvägen längs Stadsgården runt Fåfängan till Hammarbykanalen. Här var det också rätt uppsnyggat. Kuren med skotthål i fönstret finns inte kvar. Blir lite överraskad av att finna en stor hög med kol bakom ett plank.

10261 steg senare kliver jag in i min hall.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Utflykt, till sist”

Stängt för kommentering.