Kategorier
Stockholm

Perkele beställd

Solig men sval på gränsen till kall morgon, med andra ord jacka på. Morgonbussen är fem minuter sen och det blir tunnelbana till jobbet för första gången på länge.  Och det blir sen tunnelbana hem också, fick inte kontakt med sl.se för att kolla när de sena bussarna går från Medis. 

Börjar känna mig förkyld igen. Så förbannat onödigt! Eller om det är nåt med de nya lokalerna på skolan, typ mattlim och slikt.

Fick ny leverans av kaffebönor, nu från Dominikanska republiken. Beställer en C3 basic eco perkelebryggare på Clas Ohlsson, som var bäst i test. Hittar ett par recensioner: ”Den bästa kaffekokare jag haft,gör gott kaffe, slipper kaffefilter, stänger av sig själv så man inte glömmer den.” Respektive: ” Rena dyngan. Jag missade att den har automatisk avstängning. Köp inte den här. Köp en riktigt perkulator.” Lite motstridigt, men jag gillar nog att den stänger av sig själv. OM jag nu fixar kaffe på morgonen för att ta med till skolan, är det skönt att veta att jag inte glömt den på. Får ett sms om 4-6 arbetsdagar när jag kan hämta den i butiken vid Ringen.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

8 svar på ”Perkele beställd”

Tja.
Vart köper du kaffet? Själv brukar jag traska ner till rostfritt i kummebergets industriområde.

Och dom är klart billigare änkoppar pröjsade 70 kronor för 500gr över disk nere på rosteriet

Här är det Zoega Presso, elle Zoega Expreso rakt av, köper på Coop. Har du fått tillbaka pengarna för New York-resan. Snack på nyheterna, inte specifikt om dig då! ”Jo, Matti Merilaid har inte fått tillbaka sina pengar från SAS från den coronainställda flygresan till New York, meddelar TT.

Brukar köra Arvid Nordquists kaffe annars.Inga pengar från SAS, de hinner väl konka innan, men väl grandiosa 20 spänn från svenska spel.

Stängt för kommentering.