Kategorier
Stockholm

Blått vid McDo

Går som vanligt till morgonbusshållplatsen med god marginal och får vänta fem sex minuter på bussen. Vill inte missa den för då hinner jag inte med min promenad. Men bussen har tagit längre tid på sig in till Skanstull de senaste morgnarna.

Har nynnat på Leonard Cohens Famous blue raincoat ett par dagar, nu poppar A remark you made/Weather Report upp i skallen. Sämre sällskap kan man ha. 

Kommen till Medis rullar en 443:a in, föraren hoppar ut och informerar om en trafikolycka på 222:an och att det sannolikt tar 45 minuter innan trafiken rullar igen. ”Så ta en promenad eller en öl i trekvart”. Tar henne på orden och suger i mig en Urquell på Svejk. Tror dock att det hela ordnade sig snabbare än vad bussföraren sa, alternativet att ta Gamla Värmdövägen förbi olycksplatsen finns ju. Tajmar sen min hembuss perfekt.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Blått vid McDo”

Stängt för kommentering.