Kategorier
Stockholm

Ditt skafferi

Antar att min kollega är åter i tjänst då jag inte fått någon sjukanmälan. Bra. Visserligen gick det suveränt bra med klassen under hennes frånvaro förra veckan men det är slitigt att efter skoldagen fortsätta på fritids.

I kväll kan min Joel Meyerovitz-bok knacka på min dörr, om jag hinner hem. Annars i morgon, men då är jag hemma vid kl 19 och ombudet kanske hinner komma hit och får vända. Beroende på om jag måste kvittera paketet. När jag fick mina linser behövde jag inte det och i coronatider bör det väl snarast undvikas.

Påminner om butikerna på Finnberget där jag växte upp, tobaksaffären och livsmedelsdito plus kondis. Ett litet postkontor hade vi också, innan landet blev nyliberalt och de giriga tog över.

Jan Guillou slår huvudet på spiken:

Ebba Busch framstår i allt tydligare dager som en sällsynt elak liten fan.

Jag ser fram emot hösten, men det törs jag knappt säga.

Avslutar söndagskvällen med en dokumentär om John Holm, som jag såg spela flera gånger på Bullerbyn på sjuttiotalet och mer än fyrtio år senare på Kägelbanan.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020