Kategorier
Stockholm

Höst med svarta ränder

Gick till sängs med ryggont efter hempromenaden då jag bar en relativt tung rygga på ena axeln och fick en snedbelastning som stelnade till under bussdelen av hemfärden. Därtill dunka-dunka i huvudet som blott hjälpligt lindrades av en dubbel treo. Vaknar med ryggont och huvudvärk denna underbara lördagmorgon. Kan en helg starta bättre?

Har lite business att klara av, först ska SL-kortet förlängas med 90 dagar, sen ska jag besöka datorbutiken på Kungsgatan för råd angående min MacBook och skolans smartboard. Vill prova en annan adapter och kunna lämna tillbaka den om det inte fungerar. Och Fuji har släppt ny firmware som ska installeras i mina två kamerahus X-T2 och X-T4.

Frames Magazine finns ute för prenumerationsteckning och jag ska nog testa den.

Tänker mig på förhand en promenad från Slussen till City om ryggen tillåter, med lite bildskapande på vägen. Tar med telet och vidvinkeln.

Men först frulle och lite mer vila.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020