Kategorier
Stockholm

Drömtillvaro

Blir nog fleece under vinterjackan denna torsdag. Var lite kallt i går med bara tischa och skjorta.

Har drömt som en tokig flera nätter nu, lite tråkigt att väckas kl 05.30 av mobillarmet. Natten till i går väcktes jag vid halv 4 av ett elakt sendrag inner vänster lår, inte jättekul det heller. Inget att göra annat än att vänta ut det.

Covid-skiten skenar igen. Vi verkar få dras med det så länge vi lever, bokstavligen.

Finlands Statsminister Sanna Marin medverkar i modetidningen Trendi. Inne i tidningen finns en bild på toppolitikern klädd i mörk kavaj men utan skjorta – något som skapat stor debatt. Det har blåst upp något av en folkstorm i Finland med anledning av bilderna. Andra har visat Marin sitt stöd genom att lägga ut bilder på sig själva i liknande kläder.

Det är väl det minsta man kan begära av statsminister Löfvén!

I kväll något online-evenemankemang via Facebook, lär bli påmind så småningom.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020
%d bloggare gillar detta: