Kategorier
Stockholm

Kådknackare

Vi har börjat läsa om stenåldern och bland mycket annat nämns att man på den tiden hade grankåda som tuggummi. Måste ha smakat vidrigt, och jag tycker att det luktar terpentin. När jag googlar finner jag dels ovan nämnda fakta men även att det även i dag går att få tag i grankåda att tugga på. Hur som helst så knackar vi kåda under långrasten. Återstår att lura någon att smaka.

Fuskar lite med hempromenaden och går bara till Globen och tar tuben därifrån. Vid Medis T är rulltrappan som vanligt ur funktion. Den står mer stilla än rullar, trots att den genomgick en långvarig restaurering för lite sen. Skräp!

Med tilltagande mörker morgonsol kväll knäpper jag allt knäppare kort. Och då vet ni att det blir knäppt!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020
%d bloggare gillar detta: