Kategorier
Stockholm

Höststreck

I dag får jag information inför min förestående pensionering via länk, förutsatt att jag lyckas koppla upp mig. Hoppas att jag hajar vad de snackar om också.

På eftermiddagen har jag bild med elever från förskoleklassen upp till trean. Kul som sjutton med de yngsta, gör inget att det brukar bli rätt mycket att städa efter dem.

Skule behöva gå upp en halvtimme tidigare för att duschvattnet ska hinna bli varmt. Tar en evighet och det är samma med kökskranen. Ska även hinna med att perkulatorera kaffe att ta med mig till jobbet. Veckans kaffebönor kommer från Etiopien. ”Harrar” står det på påsen men det måste vara fejk, harrar är ju fiskar.

Mina elever försöker övertala mig att klä ut mig till klassens halloweenfirandet i morgon. Särskilt sen jag berättade hur jag skrämde skiten ur en klass för cirka fyra år sen.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020
%d bloggare gillar detta: