Kategorier
Stockholm

16 år

Ledig även i dag och förbaskat skönt att få sova tills man vaknar av sig själv.

I dag lyckas jag nätshoppa, hoppas jag inte får ångra mig när varan kommer. Å andra sidan är det inget jättedyrt jag köpt.

Tittar på ytterligare avsnitt av kursen. Tack och lov är det korta avsnitt, det längsta hittills är cirka 18 minuter, annars hade jag inte orkat titta.

The Frames Magazine bör snart ligga i postboxen, blir intressant att se om det är något för mig och min smala bildsmak. Kollar i sammanhanget genom Ernst Haas-boken, några sidor text i början, sen bara bilder. Plats är reserverad i fotobokhyllan. Gillar det jag ser, Haas var en färgpionjär i början av 1950-talet, när jag föddes. Kul att se hans bilder från New York och känna igen sig i hans bilder. Även han plåtade rivna affischer, speglingar och pilar i asfalt, förutom människor.

Ernst Haas 1970. Rätt likt vad jag har plåtat.
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020
%d bloggare gillar detta: