Kategorier
Stockholm

Morgonmöte på bron

Struntar i att åka in och kolla på den nyinvigda guldbron, den ser jag tids nog. Läser. Tittar genom min gamla bildvisning, den jag körde för Kista fotoklubb i mars, och funderar över vilka bilder som ska bort. Den bildvisningen tog ju två timmar, dubbelt mot planerat, och det vill jag inte hamna i igen. Det blir till att killa darlings rätt brutalt. Hittar visserligen 32 bilder jag kan avvara i presentationen, men sen tillkommer det nya jag vill ha med.

Skulle sett en föreläsning på nätet med min före detta elev men jag hittade den inte. På torsdag är det en ny, om fotoböcker, och den kan ju vara intressant. Laddar ner Zoom för att kunna följa den.

Fotogenisk bro, med sina kurviga betongformer.

Presidentvalet i USA närmar sig. Vilka kompletta galningar det finns där borta, som dessutom har massor av följare! Och stort mediautrymme har de också. Otäckt!

I morgon är det dags att jobba igen, men barnantalet är lågt då det är höstlov.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020
%d bloggare gillar detta: