Kategorier
Stockholm

24 SEK kids

Dags för tre dagars jobb, sen är det helg och ledigt igen. Ser redan fram mot jullovet. Ska försöka vara ledig rubbet. Det har varit fyra sköna lediga dagar, med läsning och bildjobb. Hade gärna fortsatt veckan ut. Satt flera timmar i går och gjorde en ny Powerpoint för Stockholms fotoklubb. Är redan uppe i 54 sidor och då har jag inte ens kommit till Berlin och New York, eller mina rivna affischer. Är det kanske två-tre darlings att killa helt och hållet? Vet ju inte vad publiken vill ha eller förväntar sig. Utgångspunkten är att det finns massor att fota i vår vardag, dit hör ju varken Berlin eller NYC.

ONSDAG 18 NOVEMBER 2020 KL. 03:00 UTC+01

Taj Mahal (Livestream)

Vore nåt att se!

Kanske ser det ut som i bilden nedan, efter tio minuters bildvisning på Sthlms fotoklubb?

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020
%d bloggare gillar detta: