Kategorier
Stockholm

Fredagstankar

Dimma mest hela dagen i dag.

Kollar på fotoklubbens hemsida och får nya idéer avseende min bildvisning. Lastar nog in de bilder jag vill visa och rensar sen radikalt. Blir kanske ändå några bilder från NYC, några från Berlin och så vidare. Tyngdpunkten dock på mina ”konstiga” bilder. Det är tankarna hittills, det hinner ändras.

Lyssnar på Jehova Hurula-skivan, nästan hela. Verkar vara nåt fel på åtminstone första sidan, det skrapar och har sig i bland. Jaja.

De tråkiga rutinuppgifterna är avklarade till stor del. Sen kan man ju alltid städa utav bara sjutton, men hellre lite skit i hörnen än ett rent helvete.

Missade ju det mesta av CFF:s zoom-prat om fotoböcker men uppfattade iallafall att några går runt och erbjuder sina fotoböcker till olika boklådor. Är ju en idé men då får jag göra betydligt billigare böcker.

På måndag ser jag filmen om Phil Lynott och senare, 27:e november kommer en film om Zappa gå upp i USA. Den lär komma hit och då vill jag se den också.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020
%d bloggare gillar detta: